Cabinete Oftalmologie Ploiesti

Pentru o vedere sanatoasa, un consult oftalmologic intr-un cabinet de specialitate este esential si recomandat a se efectua cel putin o data pe an. In cazul in care apar anumite afectiuni, un consult de specialitate este necesar pentru diagnosticarea si tratarea la timp a afectiunilor, astfel incat sa se poate evita aparitia complicatiilor.

Clinica Marelfiloptic dispune de doua cabinete oftalmologice Ploiesti, in cadrul carora se pot efectua investigatii, tratamente si interventii chirurgicale de exceptie.

Un cabinet oftalmologic unde pacientii se pot programa pentru consultatii si unde se pot realiza ochelari de vedere conform cu prescriptia medicala si o clinica unde se realizeaza operatii oftalmologice precum cataracta, dezobstructia cailor lacrimale, pterigion, salazion, operatii ale pleoapelor si injectii cu avastin.

Ambele cabinete sunt dotate cu cea mai moderna aparatura medicala, menita sa ofere o diagnosticare de precizie, astfel incat pacientii sa beneficieze de cea mai buna tehnologie in domeniul oftalmologiei.