Camp Vizual Ploiesti

a11

De multe ori, medicul oftalmolog poate cere in completarea consultului oftalmologic realizarea unor investigatii paraclinice suplimentare, astfel incat sa se poata stabili cu precizie un diagnostic - o astfel de investigatie este si campul vizual.

Clinica Marelfiloptic dispune de un aparat pentru camp vizual Ploiesti, folosit in special pentru diagnosticarea glaucomului, afectiunilor neurologice care afecteaza nervul optic sau afectiuni retiniene.

Campul vizual este o explorare importanta si valoroasa in urmarirea pacientilor care sufera de glaucom, fiind cea mai utilizata metoda folosita la nivel mondial. Aceasta investigatie permite depistarea timpurie a anumitor afectiuni precum glaucomul, afectiuni neurologice precum scleroza multipla sau a afectiunilor retiniene. Aceasta investigatie este folosita si pentru a putea urmari cu exactitate progresia afectiunilor, astfel este de recomandat ca un pacient cu glaucom sa efectueze minim cinci campuri vizuale la o distanta de circa 4 luni pentru stabilirea ratei de progresiei a afectiunii.

In clinica noastra puteti efectua camp vizual computerizat cu unul din cele mai performante aparate folosite de clinicile cele mai bune din intreaga lume.

Recomandam pacientilor care sufera de glaucom sa urmareasca permanent evolutia acestei afectiuni, deoarece glaucomul netratat poate duce la orbire.