Prezentare

DESPRE CLINICA MARELFILOPTIC

FIECARE PACIENT ESTE UNIC

Alaturi de noi, fiecare pacient se simte unic si are incredere ca va primi cele mai bune ingrijiri, sfaturi medicale si sprijinul neconditionat al intregii echipe.

Am infiintat aceasta clinica in anul 2005 din dorinta de a oferii persoanelor cu afectiuni oftalmologice din Ploiesti, tratamente si investigatii de precizie realizate cu aparatura performanta, in cele mai bune conditii.

In prezent, exista un cabinet unde pacientii se pot programa pentru consultatii, investigatii si isi pot realiza ochelarii conform cu prescriptia medicala si o clinica medicala unde se realizeaza interventiile chirurgicala

DE CE SA NE ALEGI PE NOI

Diagnosticam si tratam majoritatea afectiunilor oftalmologice

Operatii cataracta

Consultatii oftalmologice

Tratamente eficiente

Informatii utile

Pentru
Pacienti

Parintii au rolul de a-i linisti pe copii, de a le explica modul in care va decurge consultul oftalmologic, aducandu-le la cunostinta ca nu se face nimic care sa-i supere sau care sa le provoace durere (nu se realizeaza injectii) si ca ei doar se vor uita impreuna cu medicul la cateva fotografii.
Trebuie mentionat si faptul ca in functie de caz, exista posibilitatea administrarii unor picaturi in ochi - lucru care de asemenea nu-i va afecta cu nimic.
Clinica noastra este dotata cu aparatura performanta, de ultima generatie, cu ajutorul careia efectuam consultatii rapide si eficiente pentru adulti.
Consultatia pentru adulti presupune determinarea acuitatii vizuale cu si fara corectie optica, evaluarea presiunii intraoculare, examinarea fundului de ochi, prescriptii ochelari precum si prescriptii lentile de contact, estetice si terapeutice in functie de nevoile pacientului.
Fiecare operatie de cataracta are la baza anestezie locala, redandu-i pacientului vederea, starea de bine dar si increderea de sine. Operatia nu prezinta disconfort, recuperarea pacientului fiind una rapida. Datorita aparaturii moderne, operatia nu necesita nici internare.
Procesul de vindecare este rapid, ceea ce inseamna ca pacientul se poate intoarce acasa imediat dupa operatie. De asemenea, pacientii care aleg clinica noastra pot opta pentru mai multe tipuri de cristaline: incepand de la cele monofocale si pana la cele multifocale.
Suntem alaturi si de pacientii aflati in cazuri nefericite, care au cataracta secundara, aparuta in urma unei prime interventii nereusite. Aceasta se poate trata cu succes la noi, printr-o interventie cu laser nedureroasa.
Tomografia oculara OCT reprezinta una dintre investigatiile oftalmologice de ultima generatie, care permite o diagnosticare de mare precizie, un tratament si o urmarire corecta a mai multor tipuri de afectiuni oftalmologice. Investigatia permite obtinerea unor imagini precise, cu o grosime de doar cativa microni (sub 10) in asa fel incat medicul sa poata obtine o imagine 3D a ochiului
Avantaje ale acestei investigatii:
  • Acuratete inalta
  • Metoda de examinare non-invaziva
  • Metoda nedureroasa – nu este nevoie de anestezie locala
  • Nu utilizeaza substante de contrast sau raze X

Testimoniale

CE SPUN
PACIENTII DESPRE NOI ?